UPOZORNĚNÍ - DISTANČNÍ VÝUKA (DOPLNĚNO)

Vážení rodiče,

jak jste jistě zachytili v médiích, od středy 14. 10. 2020 přechází z rozhodnutí vlády ČR celá jesenická škola na distanční výuku. Od tohoto dne tedy končí střídavá výuka na 2. stupni a na distanční výuku přechází žáci 1. i 2. stupně. Bude přerušena činnost školní družiny. Doufám, že alespoň žáci 1. stupně se budou moct vrátit do lavic v pondělí 2. 11. 2020. Bližší informace, a to především pro rodiče 1. stupně předají třídní učitelé přes bakaláře.

Všem žákům 1. i 2. stupně byly odhlášeny obědy. Pokud si přejete odebírat dotované obědy (v krabičkách, pouze hlavní jídlo), přihlaste se o ně prostřednictvím mailu dana.truhlarova@jesenickaskola.cz nejlépe ještě dnes!!! Obědy v krabičkách budou přihlášeným žákům vydávány v recepci od 12 do 14.30 hodin. Vařit se bude dle upraveného jídelníčku, který najdete na webových stránkách školy.
 

Informace pro strávníky z 1. a 2.ročníku:
Přihlášení obědů lze provést do pátku na celý následující týden (vyjma podzimních prázdnin) na vydejnams@seznam.cz, obědy budou k vyzvednutí do vlastních přinesených nádob od 10.45 - 11.15 hodin na adrese V Úvoze 344, 252 42 Jesenice.

 

J. Čížkovský

ředitel školy